COAST Nederland is een feit!

Na een goede maand onderhandelen heeft Wenbrew Beer Company een overeenkomst getekend met Noah Bit Trading uit Nederland. Noah Bit Trading zal instaan voor de exclusieve verkoop en distributie van onze COAST bieren bij onze noorderburen.

Andrew en Jon zijn 2 getalenteerde en gepassioneerde ondernemers die gaan voor de verdeling en verkoop van kwaliteitsproducten van lokale ondernemers uit verschillende Europese landen. Ze waren volledig weg van de smaak, het verhaal en de marketing van COAST. Ze willen van COAST een topreferentie maken in Nederland. Hun kantoor is gevestigd in het ‘World Trade Center’ in Den Haag, dit zal ook de uitvalsbasis worden van COAST Nederland. Den Haag is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland en telt een kleine 530.000 inwoners.
Met Scheveningen als badplaats is ‘the COAST’ vlakbij! Talrijke beachbars vormen het decor van deze bruisende kustgemeente. Onze COAST bieren zullen er zich perfect thuisvoelen!

Noah Bit Trading zal regelmatig verslag uitbrengen over hun activiteiten en zorgen voor een correcte en professionele introductie van onze COAST bieren in de lokale horeca en retail. Wenbrew Beer Company zal hen bijstaan met tips en ervaringen op vlak van marketing en sales.

Noah Bit Trading heeft ook veel contacten in de Aziatische markt, de bedoeling is om op termijn COAST te introduceren in China (vooral via lokale e-commerce platformen). Noah Bit Trading is bezig aan de ontwikkeling van een eigen online platform om naast hun business to business klanten ook de consumenten 24/7 te kunnen bereiken.

De eerste palletten met onze COAST Blond en COAST Dark zijn onderweg naar Den Haag.